У центрі Лісабона українці організували акцію на підтримку ЗСУ

У центрі Лісабона українці організували акцію на підтримку ЗСУ

Відео
Укрінформ
Напередодні Дня захисників і захисниць України дипломати Посольства України разом з українською громадою Португалії організували акцію у центрі Лісабона, відзначивши мужність і героїзм наших захисників та захисниць, які віддають життя за незалежність і свободу України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Португалії.

Під час заходу Посол України в Португалії Марина Михайленко висловила свою подяку всім захисникам і жінкам-захисницям України, Інтернаціональному легіону територіальної оборони України, який приєднався до нас для боротьби за безпеку в Європі, а також наголосила на продовженні роботи зі звільнення усіх українських військовополонених, які, як, зокрема, захисники Маріуполя, вже понад 500 днів перебувають у російському полоні.

Серед учасників заходу були молодший сержант Юрій Карбовський та сержант Ортіс з Інтернаціонального легіону територіальної оборони України.

«Така підтримка дуже нас мотивує нас і надихає рухатися вперед. Ми робимо все, що від нас залежить. Дякую вам за те, що боретеся за нас за кордоном», –  наголосив Сержант Карбовський

Посольство подякувало всім, хто приєднався до цієї акції, щоб висловити свою підтримку захисникам України.

Нагадаємо, після закликів діаспори Португалія засудила фейкові вибори РФ на окупованій території України.

Фото: Скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-