Посол зустрівся з вчителями та учнями Ризької Української середньої школи

Посол зустрівся з вчителями та учнями Ризької Української середньої школи

Фото
Укрінформ
Посол Анатолій Куцевол напередодні Дня вчителя відвідав Ризьку Українську середню школу, де зустрівся з вчителями та учнями з України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Латвії.

У дописі йдеться, що з нагоди Дня вчителя в Ризькій Українській школі відбувся святковий концерт, під час якого посол України привітав директора школи Лідію Кравченко й усіх вчителів зі святом і подякував колективу школи за професіоналізм та сумлінну працю в розвитку та діяльності Ризької Української середньої школи.

Під час візиту в школу, Анатолій Куцевол також окремо зустрівся і поспілкувався з українськими вчителями та дітьми. Цього навчального року в Ризькій Українській школі навчається близько 200 учнів з України та працює 13 українських вчителів.

Крім того, посол передав для школи навчальну та художню літературу, а також книжки для дітей дошкільного віку.

З нагоди свята для вчителів та учнів Ризької Української школи також були презентовані солодкі подарунки – цукерки та смачні торти, які були приготовлені колективом кафе «Незламні», що працює в Ризі.

Посольство висловило вдячність латвійському благодійному фонду Ziedot.lv за фінансове сприяння в придбанні книг для українських дітей, а також кафе «Незламні» за приготування солодощів для дітей.

Нагадаємо, у столиці Латвії 12 вересня відбулось офіційне відкриття табору для 101 дитини з Чернігівщини, який організували Ризька міська рада та Посольство України в Латвії.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-