У Ризі відкрили табір для українських дітей

У Ризі відкрили табір для українських дітей

Фото
Укрінформ
У столиці Латвії 12 вересня відбулось офіційне відкриття табору для 101 дитини з Чернігівщини, який організували Ризька міська рада та Посольство України в Латвії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

В урочистих заходах з нагоди початку діяльності 10-денного табору взяли участь заступник голови Ризької міської ради Едвардс Ратнієкс та посол Анатолій Куцевол.

Програма табору передбачає пішу та автобусну екскурсії Ригою, відвідування автомобільного музею, етнографічного музею просто неба, Латвійської національної бібліотеки, ботанічного саду, Ризького зоопарку, пляжів Юрмали, старовинних замків Сігулди та інші цікаві та захоплюючі активності для дітей.

Посольство висловило щиру вдячність за організацію відпочинку українських дітей в Латвії Ризькій міській раді, благодійному фонду Ziedot.lv, Українській асоціації розвитку дитячого та юнацького футболу та компанії AKTIVISTS.

Нагадаємо, в історичному ризькому кінотеатрі Splendid Palace 2-3 вересня пройшли «Дні українського кіно», під час яких відбулися творчі зустрічі з українськими кінематографістами.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-