СКУ та Saint Javelin зібрали понад 100 тисячі доларів на аптечки для захисників України

СКУ та Saint Javelin зібрали понад 100 тисячі доларів на аптечки для захисників України

Укрінформ
Ініціатива Світового конгресу українців UniteWithUkraine та українсько-канадська компанія Saint Javelin зібрали для Збройних сил України понад 103 тисячі доларів, за які буде закуплено високоякісне тактичне медобладнання для українських військових і бойових медиків. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«Ми  хочемо подякувати всім, хто взяв участь у нашому розіграші й аукціоні. Незалежно від того, чи була ваша пожертва 1 доларом, чи 100, вона була цінною і це значний внесок у перемогу України», – зазначили в UniteWithUkraine.

Пожертви зібрали під час акції Independence Lifeline, присвяченій Дню Незалежності України. Учасники благодійного аукціону робили ставку й отримували можливість виграти кавовий столик із труби Javelin, а за кожну пожертву – можливість виграти фігурку відлиту з використаних гільз.

«Ваша допомога матиме довгостроковий вплив. Завдяки вам Збройні Сили України матимуть доступ до високоякісних тактичних медичних засобів, які їм критично необхідні й дозволять врятувати життя багатьох людей», – підсумували в UniteWithUkraine.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців пожертвував вже кілька десятків мільйонів доларів для Збройних сил України в рамках ініціативи Unite With Ukraine. 

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-