Павло Ґрод подякував Воллесу за підтримку України

Павло Ґрод подякував Воллесу за підтримку України

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод подякував міністру оборони Великої Британії Бену Воллесу, який у четвер подав у відставку, за підтримку та допомогу Україні.

Про це Ґрод написав у соцмережі Х (колишній Твіттер), передає Укрінформ. 

«Ви відіграли ключову роль у створенні глобальної коаліції країн, які підтримують Україну та її народ у боротьбі проти жорстокого геноцидного вторгнення Росії. Ваша мужність, рішучість, відданість та енергія надихнули багатьох інших лідерів Вільного Світу на підтримку України у важкий час. Це відкрило шлях для повноцінного західного військового постачання, яке допомагає українцям звільнити свою землю від російської окупації», - наголосив президент СКУ.

За його словами, Україна ніколи не забуде внесок та підтримку Воллеса.

«Ми дякуємо Бену Воллесу і народу Сполученого Королівства за непохитну позицію щодо України!», - зауважив Ґрод.

Як повідомляв Укрінформ, 31 серпня міністр оборони Великої Британії Бен Воллес подав у відставку з посади, на якій він перебував із 2019 року. У липні він підтвердив, що піде з посади за наступної перестановки в британському уряді, не балотуватиметься на виборах і взагалі піде з політики.

У четвер прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак призначив Ґранта Шеппса на посаду нового міністра оборони. Шеппс вже пообіцяв продовжувати підтримку України у війні проти російських загарбників.

Фото: Павло Ґрод/X

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-