У Швейцарії організували культурний захід, присвячений Україні

У Швейцарії організували культурний захід, присвячений Україні

Фото
Укрінформ
У місті Нідау швейцарські друзі організували культурний захід «Ми любимо Україну!» як для місцевих мешканців, так і українців, що тимчасово знайшли тут притулок.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Швейцарії.

На запрошення депутата місцевої ради Stefan Dörig та спільно з депутатами Федерального Парламенту Швейцарії Melanie Mettler, Natalie Imboden та Heinz Siegenthaler до учасників заходу з вітальним словом звернулася посол України Ірина Венедіктова.

Вона подякувала організатором за таку важливу ініціативу, а також привернула увагу аудиторії до триваючої збройної агресії Росії проти України та чергового жахливого акту тероризму в Чернігові. Хвилиною мовчання було вшановано жертв цього злочину Росії в Україні.

«Ці злочини назавжди залишаться в пам‘яті українців, деякі з них зафіксуються в книжках, а деякі лишаться на фотографіях. На фотографіях людських облич та живих історій. Фотограф пані Юлія фотографувала українок, які втікали від війни невідомо куди і не бачили виходу. Але дух наших сильних жінок незламний, ми віримо, що понівечене сьогодення загоїться та відновиться», – додали в диппредставництві.

Нагадаємо, посол України у Швейцарії Ірина Венедіктова відвідала у місті Люцерн український культурний центр «Prostir», де реалізуються найрізноманітніші культурні проєкти та ініціативи для українців.

Фото: Посольство України в Швейцарії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-