В Естонії українців запросили на онлайн-зустріч з консулом Посольства України

В Естонії українців запросили на онлайн-зустріч з консулом Посольства України

Укрінформ
Українців запросили на зустріч з консулом Посольства України в Естонії, яка відбудеться в режимі онлайн у суботу, 29 липня о 16:00.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

«Відповідно до доручення Посла України в Естонії Максима Кононенка, Посольством здійснюється оптимізація роботи консульського напрямку з метою удосконалення системи забезпечення прав та законних інтересів громадян України, які вимушені були евакуюватись до Естонської Республіки у зв’язку із військовою агресією Росії проти України, а також українських громадян, які постійно проживають в Естонії», – ідеться в дописі.

Під час зустрічі консулом буде проведено роз’яснювальну роботу щодо ситуації з громадянами України, а також надано відповіді на найпоширеніші питання, зокрема: оформлення нового закордонного паспорта, алгоритм роботи «Електронної черги» МЗС України, реєстрація новонародженої дитини громадянином України, консульський облік і нотаріальні дії та багато іншого.

Також в учасників зустрічі буде можливість напряму поставити інші запитання представнику Посольства та висловити свої пропозиції. Посилання на подію тут. Meeting number: 2742 331 7761. Password: GmRzSeBT267 (46797328 from video systems).

Як повідомляв Укрінформ, посол України Максим Кононенко зустрівся з головою правління Асоціації українських організацій в Естонії Володимиром Паламарем і директоркою з комунікацій Асоціації Інною Гордієнко й обговорив питання допомоги Україні та українським переселенцям.

Нагадаємо, 27 вересня 2022 року Президент Володимир Зеленський звільнив Максима Кононенка з посади посла в Нідерландах і 17 березня 2023 року призначив його послом в Естонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-