У Парижі вручили сертифікати випускникам дитячих курсів української мови

У Парижі вручили сертифікати випускникам дитячих курсів української мови

Фото
Укрінформ
У столиці Франції врученням сертифікатів від Академії Парижу завершився навчальний рік на дитячих курсах з вивчення української мови, заснованих за ініціативи Посольства України та за підтримки Ville de Paris.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український культурний центр у Франції (Centre Culturel d'Ukraine en France). 

«Протягом року діти мали можливість вивчати традиції рідної землі, спілкуватися рідною мовою з майстрами своєї справи - українськими вчителями та психологом. Учні з задоволенням відкривали для себе визначні памʼятки Франції та легко інтегрувалися до французького суспільства, беручи участь у різних міжнародних проєктах», – ідеться в дописі.

Читайте також: Учнів курсів української мови в Парижі забезпечили підручниками та літературою

Водночас Український культурний центр запросив українських дітей у групи у трьох паризьких школах з 5 вересня. Безплатне навчання для дітей віком від 3-х до 18-ти років пропонує вивчення рідної мови, світової літератури, логіки та української історії.

Охочих вивчати українську мову чекають за адресами:  41 rue de l'Arbalet 75005 Paris (можливі зміни зазначеної адреси), 8 avenue Lamoriciere 75012 Paris, 15 rue de Bauches 75016 Paris.

Навчання відбуватиметься: щовівторка – 16.00-18.00; щоп'ятниці – 16.00-18.00 і щосуботи – 9.00-12.00.

Для запису необхідно надіслати листа на адресу celluledecrise@ac-paris.fr або звернутися до координаторки курсів Лілії Дорундяк за тел.: +33 6 18 22 87 33.

Як повідомляв Укрінформ, курси української мови для дітей у Парижі стартували в жовтні 2022 року. 

Фото: Centre Culturel d'Ukraine en France / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-