Учнів курсів української мови в Парижі забезпечили підручниками та літературою

Учнів курсів української мови в Парижі забезпечили підручниками та літературою

Фото
Укрінформ
Учні безплатних курсів української мови в Парижі отримали необхідні підручники та художню літературу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Український культурний центр у Франції (Centre Culturel d'Ukraine en France).

«Не секрет, що книга у навчанні – це найкращий помічник. Саме таких помічників – прописів та читанок, підручників, робочих зошитів, хрестоматій - дуже потребували наші учні, котрі навчаються на безплатних курсах української мови в Парижі, започаткованих Ambassade d'Ukraine en France / Посольство України у Франції спільно з Académie de Paris», – ідеться в дописі.  

І цієї осені за допомогою небайдужих людей вдалося отримали найнеобхідніше. А також прекрасну художню літературу – як для наймолодших, так і для старшокласників. Уся подарована література є справжнім скарбом для учнів.

«Щиро дякуємо всі, хто долучився до реалізації проєкту! Тепер українські діти за кордоном мають змогу навчатися рідною мовою і читати рідне слово, а вчителі – тримати освітній фронт», – подякували в Культурному центрі.

Зауважується, що проєкт реалізується Держкомтелерадіо спільно з Офіс Президента України та Міністерство культури та інформаційної політики України в рамках благодійної акції Українським дітям - українську книгу.

Додамо, що змогу безплатно вивчати українську мову, літературу та історію в Парижі отримали близько 300 українських дітей віком від 3-х до 18-ти років.

Нагадаємо, у Медіатеці імені Жана Моне (Médiathèque Jean-Monnet) у французькому місті Буа-Коломб з’явилася Українська книжкова поличка.

Фото: Centre Culturel d'Ukraine en France / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-