Спілка українців Британії провела у Ноттінгемі загальні збори

Спілка українців Британії провела у Ноттінгемі загальні збори

Укрінформ
У місті Ноттінгем відбулися щорічні збори Спілки українців Британії, на яких головою СУБ та Ради директорів переобрали Петра Ревка, провели дискусії щодо політики уряду стосовно переміщених українців, заохочення нових активістів, покращення комунікацій і можливостей для активізації діяльності.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Association of Ukrainians in Great Britain.

78-мі щорічні загальні збори СУБ об’єднали 75 делегатів, членів Ради Директорів і гостей. Також був присутній радник Посольства України Едуарда Феська, який виступив з промовою про 500-й день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, а також представників Асоціації українок, Асоціації українських вчителів та Української інформаційної служби (УІС).

Учасники з’їзду також отримали слова підтримки від Світового конгресу українців, єпископа Кеннета Новаковського, Спілки української молоді, УІС, Українського Релігійного Товариства Святої Софії та організацій Support Ukraine та British-Ukraine Aid.

Голова СУБ Петро Ревко тепло привітав присутніх, особливо делегатів із нових Відділів у Істборні та Данді, а також гостей із Малверна, який незабаром відкриє новий Відділ. Також ми згадали хвилиною мовчання членів громади, які загинули за минулий рік та всіх захисників, які віддали життя за волю України.

AUGB Ноттінгем представив свій проєкт «Велосипед миру» та закликала інші відділи приєднатися до планів зі збору коштів.

СУБ подякувала AUGB Ноттінгем за теплу гостинність і привітала Петра Ревка та Раду директорів з обранням.

Нагадаємо, у травні Асоціація українських жінок у Великій Британії відсвяткувала своє 75-річчя у центрі Спілки української молоді «Тарасівка» (Вестон-он-Трент, Дербішир), куди з'їхалися українки різних міст Англії.

У червні відбулися загальні збори Організації українських жінок (ОУЖ) у британському місті Ковентрі, на яких обрали нову управу.

Фото: AUGB / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-