Асоціація українських жінок у британському місті Ковентрі обрала нову управу

Асоціація українських жінок у британському місті Ковентрі обрала нову управу

Фото
Укрінформ
Відбулися загальні збори Асоціації українських жінок (ОУЖ) у британському місті Ковентрі, на яких обрали нову управу.

Як передає Укрінформ, про це OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain повідомила у Фейсбуці.

На заході були присутні Голова Союзу українців Британії Мар'ян Космірак, представники Спілки української молоді та школи українознавства, а також представник центрального відділу ОУЖ у Великій Британії пані Марія Фінів, яка урочисто вручила новим членам організації їхні членські квитки.

До нової управи увійшли: Ірина Кінг (Голова), Світлана Гаврилюк (секретар), Зеня Зварич (скарбник), Марія Лещишин (домогосподиня), Ірена Барська (суспільна опіка), Оксана Трушкевич та Леся Коваленко (культурно-освітня), Анна Дайл та Лариса Янг (допомога України), Лілія Онуляк та Наталка Дутчак (організаційна) та Ірина Гапук.

Водночас висловлена щира подяка Любі Космірак за вісім років плідної праці як Голови Асоціації українських жінок у Ковентрі.

Новій управі побажали творчого натхнення, цікавої роботи та успішної реалізації проєктів на благо України та підтримки української культури у Великій Британії.

Нагадаємо, у травні Асоціація українських жінок у Великій Британії відсвяткувала своє 75-річчя у центрі Спілки української молоді «Тарасівка» (Вестон-он-Трент, Дербішир), куди з'їхалися українки різних міст Англії.

Фото: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-