Асоціація українських жінок у Великій Британії відсвяткувала своє 75-річчя

Асоціація українських жінок у Великій Британії відсвяткувала своє 75-річчя

Фото
Укрінформ
Асоціація українських жінок у Великій Британії відсвяткувала своє 75-річчя у центрі Спілки української молоді «Тарасівка» (Вестон-он-Трент, Дербішир), куди з'їхалися українки різних міст Англії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила OUZ Coventry – Association of Ukrainian Women in Great Britain.

Під час заходу голова Асоціації Ірина Терлецька доповіла про роботу організації та благодійну діяльність для України.

За повідомленням, кожний гурток представив виставку своїх робіт, яка характеризує діяльність гуртка. ОУЖ у Ковентрі представило роботи, зроблені жінками різних поколінь. Ірена Барська підготовила цікавий хронологічний фото дісплей – 75 років існування ОУЖ у Ковентрі.

Також жінки м.Ковентрі взяли участь у концерті та заспівали попурі українських пісень.

«Гарний святковий зал, смачна їжа, унікальні дисплеї всіх гуртків, цікава розважальна програма зробили це свято незабутнім», – ідеться в дописі.

При цьому наголошується, що найголовнішим є те, що Асоціація зобов'язалася і надалі продовжувати свою працю заради перемоги України та розвитку української культури за кордоном.

Організація українських жінок у Великій Британії (ОУЖ) [Association of Ukrainian Women in Great Britain] – громадська організація, яка об’єднує жінок-українок та інших жінок, пов’язаних з українською громадою.

ОУЖ є складовим членом Світової федерації українських жіночих організацій (від заснування СФУЖО в листопаді 1948 р.), а також Світового конгресу українців, Європейського конгресу українців і Національної ради жінок Великої Британії (National Council of Women of Great Britain).

Як повідомляв Укрінформ, своє 75-ліття відзначила Спілка української молоді в Канаді.

Фото: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-