Постпред України при Раді Європи вручив подяки колективу української школи у Страсбурзі

Постпред України при Раді Європи вручив подяки колективу української школи у Страсбурзі

Фото
Укрінформ
Постійний представник України при Раді Європи Борис Тарасюк у зв’язку із завершенням навчального року вручив подяки директору та вчителям української школи у французькому Страсбурзі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Постійне представництво України при Раді Європи.

У своєму вітальному слові Постпред подякував колективу української школи за їхню щоденну кропітку працю, за те, що вони вкладають своє серце і душу в навчання та виховання дітей. Це важлива робота, яка вимагає терпіння, зусиль і любові.

«Все це наші вчителі робили день за днем, прагнучи надати нашим дітям найкращі освітні можливості, незважаючи на їх вимушену відірваність від України», – сказав він.

Борис Тарасюк зауважив, що ці слова вдячності та визнання є «нашим спільним висловленням поваги до усіх тих, хто докладає зусиль, щоб підтримувати українську освіту та культуру, незалежно від відстаней.

«Ми бажаємо нашим вчителям та учням успіхів у всіх починаннях і нових досягнень! Чекаємо на початок нового навчального року і впевнені, що після канікул наші діти продовжать вивчати та розвивати нашу мову і культуру з ще більшим ентузіазмом», – додав Постпред України при Раді Європи.

Нагадаємо, завершився навчальний рік в українській Рідній школі в бельгійському Льєжі. На Свято останнього дзвоника до школи завітала тимчасово повірена у справах України у Бельгії та Люксембурзі Наталія Аношина.

Фото: Постійне представництво України при Раді Європи / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-