Завершився навчальний рік в українській Рідній школі в бельгійському Льєжі

Завершився навчальний рік в українській Рідній школі в бельгійському Льєжі

Фото
Укрінформ
Тимчасово повірена у справах України у Бельгії та Люксембурзі Наталія Аношина відвідала українську Рідну школу в м.Льєж (Рокур) з нагоди завершення навчального року.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Королівстві Бельгія.

Під час свята відбулися вікторина на знання Конституції України, флешмоб «Добрий ранок, Україно», ігри та майстер-класи для дітей.

«Щиро дякуємо директорці школи пані Юлії Коростильовій за навчання, турботу, натхнення, енергію, добро та любов, яку Ви даруєте маленьким українцям! Також дякуємо пані Юлії за надану допомогу українцям, які прибули до Льєжа після початку повномасштабного російського вторгнення. Дякуємо вчителям школи за знання, підтримку, терпіння і надзвичайно тепле ставлення до діток», – подякували у Посольстві.

Також диппредставництво побажало учням чудових канікул та подальших успіхів у навчанні, Рідній школі – невичерпної енергії та успіху в навчальному процесі.

Нагадаємо, раніше Тимчасово повірена у справах України у Бельгії та Люксембурзі Наталія Аношина завітала на Свято останнього дзвоника в Українській школі ім. Ярослава Мудрого у Брюсселі.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-