Свято останнього дзвоника відбулося в Українській школі у Брюсселі

Свято останнього дзвоника відбулося в Українській школі у Брюсселі

Фото
Укрінформ
У Брюсселі в Українській школі ім. Ярослава Мудрого відбулось Свято останнього дзвоника, на яке завітала Тимчасово повірена у справах України у Бельгії та Люксембурзі Наталія Аношина.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Королівстві Бельгія.

Пані Аношина привітала школярів та вчителів школи із завершенням навчального 2022-2023 року, який запамʼятається всім історичною подією – відвіданням школи 7 січня 2023 року Премʼєр-міністром Бельгії Александером Де Кроо разом із сімʼєю.

На святі відбулися дитячі виступи та перформанси, присвячені вчителям і школі.

Посольство привітало випускників школи та побажало успішних вступних іспитів до вищих навчальних закладів світу, а також і надалі з гордістю представляти нашу країну та робити свій внесок у майбутню перемогу і процвітання України.

Учням висловлено побажання гарних канікул і подальших успіхів у навчанні.

Окремі слова вдячності були висловлені директору школи отцю Олегу Зимаку та завучу Андріані Семенченко за щоденну турботу, допомогу, безцінні поради, підтримку та добро, яке вони дарують учням, а також за те, що вкладають свою душу в навчання майбутнього успішного українського покоління.

«Дякуємо вчителям школи за знання, які ви даруєте, за кожен урок, професійність, терпіння та чуйне ставлення до школярів! Безцінним було бачити сьогоднішню вдячність дітей вам за все, що ви робите для них», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, раніше в червні відбулася зустріч Тимчасово повіреної у справах України у Бельгії та Люксембурзі Наталії Аношиної з учнями та педагогами українсько-бельгійського освітнього проєкту BelukrA в Антверпені.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-