Українська громада взяла участь у параді до Дня Незалежності США

Українська громада взяла участь у параді до Дня Незалежності США

Фото
Укрінформ
Українська громада Вашингтона вже вдруге разом з представниками Посольства України на чолі з послом Оксаною Маркаровою взяли участь у параді до Дня незалежності США, який відбувся 4 липня в американській столиці.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в США.

За повідомленням, цьогорічна українська колона складалася з вишуканої платформи, виготовленої за дизайном Лариси Курилас, прикрашеної традиційними українськими квітами – ромашками, волошками, маками та соняхами, а також з символічної скульптури у вигляді двох рук жовтого і блакитного кольору, що підтримують мир на планеті.

Ще однією окрасою свята став виступ гурту Probass & Hardi, який виконав хіт «Доброго вечора, ми з України» та «Червону калину».

Пані посол Оксана Маркарова подякувала всім учасникам параду за чудове представлення України в такий важливий для Америки день, а також американцям за теплий прийом українських учасників.

Нагадаємо, День незалежності Сполучених Штатів Америки відзначається щороку 4 липня. Свято встановлене на честь прийняття Декларації незалежності США від Великої Британії, що стало одним із центральних моментів Американської революції 1775-1783 років.

Президент Володимир Зеленський привітав Штати з Днем незалежності та запевнив, що в коаліції вільних і сміливих США завжди можуть розраховувати на Україну як союзника. 

Фото: Посольство України в США / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-