У Чикаго відкрили виставку робіт відомих маріупольських фотографів

У Чикаго відкрили виставку робіт відомих маріупольських фотографів

Фото
Укрінформ
У Чикаго (США) відбулося відкриття ексклюзивної виставки фотографій «MARIUPOL. Life on the edge of apocalypse», організованої Федерацією грецьких товариств України та Спілкою греків України в Греції.

Як передає Укрінформ, про це  у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Чикаго, за підтримки якого відбувається фотовиставка. 

Експозиція представляє 60 робіт відомих маріупольських фотографів: Віктора Дєдова, Олени Сугак, Аліни Комарової, Сергія Макарова, Анжели Білодід, Лева Сандалова, Людмили Буянової та Максима Сагайдака.

Головна мета фотовиставки – закликати світову спільноту продовжувати говорити про Маріуполь, пам’ятати про всіх невинно загиблих, про мужніх захисників міста та про греків Маріуполя, унікальна культура яких нині перебуває під загрозою зникнення.

Виставка проходить в офісі Cook County Treasurer (118 N Clark St) і триває до 25 серпня 2023 року. Графік роботи: понеділок – п’ятниця, 9:00 – 17:00.

За повідомленням Генконсульства, дана виставка фотографій відбувається в Чикаго за щедрої фінансової підтримки БО «Фонд Бумбураса», UA Resistance Foundation і Selfreliance Federal Credit Union.

Нагадаємо, у Музеї історії Чикаго (Chicago History Museum) відбувся показ документального фільму продюсерської команди Лесі Калінської «Гартовані гнівом» («A Rising Fury»). 

Фото: Tetyana Puchinsky

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-