Українці відвідали Ярмарок вакансій у Чорногорії

Українці відвідали Ярмарок вакансій у Чорногорії

Укрінформ
У готелі Splendid у місті Бечічі 15-16 червня відбувся Ярмарок вакансій, присвячений працевлаштуванню українців у Чорногорії.

Про це Укрінформу повідомило Посольство України в Чорногорії, яку організувало захід разом з УВКБ ООН в Чорногорії, Міністерством праці та соціального забезпечення Чорногорії, Торгово-промисловою палатою Чорногорії, Спілкою роботодавців Чорногорії та УА «Добра Справа».

На ярмарку були представлені чорногорські та міжнародні компанії.

Українці, які відвідали захід, мали змогу ознайомитись з актуальними пропозиціями від роботодавців щодо наявних вакансій в різних сферах зайнятості, залишити свої дані та побажання щодо працевлаштування в Чорногорії, отримати безплатну консультацію та послухати ознайомчу лекцію на тему правових аспектів працевлаштування в Чорногорії.

Також вони мали можливість поспілкуватися з представниками Посольства, Української Асоціації та міжнародних організацій, які надають всіляку допомогу громадянам України на території Чорногорії.

У Посольстві додали, що на майданчику також була облаштована дитяча зона; проводилися консультації юристів і психологів.

Нагадаємо, у квітні Посольстві України в Чорногорії відбулася зустріч, присвячена звітуванню за перший рік діяльності Української асоціації «Добра справа», яка була заснована в Подгориці 18 березня 2022 року.

Фото: Embassy of Ukraine in Montenegro / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-