Українська асоціація «Добра справа» у Чорногорії відзвітувала про перший рік своєї діяльності

Українська асоціація «Добра справа» у Чорногорії відзвітувала про перший рік своєї діяльності

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Чорногорії відбулася зустріч, присвячена звітуванню за перший рік діяльності Української асоціації «Добра справа», яка була заснована в Подгориці 18 березня 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це Українська асоціація «Добра справа» повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що на захід були запрошені члени Асоціації, партнери та спонсори «Доброї справи», серед яких представники таких організацій як UNHCR Montenegro, Caritas Crne Gore Help Hilfe zur Selbsthilfe Montenegro Gradjanska alijansa IOM Montenegro Zapad Banka.

Посол України Олег Герасименко привітав Асоціацію з першою річницею, подякував за плідну працю і вручив президентці Асоціації Анні Мариниченко листа-вітання від МЗС України.

Своєю чергою пані Анна у своїй промові подякувала всім присутнім за підтримку та вкотре нагадала, що робота організації базується на волонтерських засадах, при цьому її колектив постійно вчиться, розвивається, розширює сфери взаємодії з партнерами як в Чорногорії, так і за її межами.

За повідомленням, у короткій презентації були зазначені основні напрямки роботи, цілі та плани діяльності у найближчі 6 місяців, а також результати діяльності за рік існування організації.

Також усіх присутніх було відзначено дипломами-подяками за добрі справи.

Член ради директорів Асоціації, координаторка Українського центру в Подгориці Оксана Кияшко у своєму привітальному слові зазначила, що діяльність, яку команда реалізує зараз, це фундамент української діаспори, яка існуватиме в Чорногорії за 5-10 років, тому дуже важливо працювати не тільки над розв'язанням гуманітарних питань, а й розвивати культурно-освітні та інші напрямки взаємодії українців з місцевим населенням.

«Ми щиро вдячні кожному, хто долучається до добрих справ Асоціації! Ми віримо, що об'єднавши зусилля, ми можемо значно підвищити ефективність реалізації проєктів, а головне, сформувати справжню сильну, впливову громаду українців на Балканах! Слава Україні», – наголосила пані Кияшко.

Нагадаємо, у березні Посольство України в Чорногорії привітало Українську асоціацію «Добра справа» з першою річницею утворення. Організація об'єднала десятки волонтерів з різних куточків України, які опинились в Чорногорії та мали на меті роботи добрі справи.

Фото: Українська асоціація Добра Справа / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-