Українській асоціації «Добра справа» в Чорногорії виповнився рік

Українській асоціації «Добра справа» в Чорногорії виповнився рік

Фото
Укрінформ
Посольство України в Чорногорії привітало Українську асоціацію «Добра справа», яка була заснована 18 березня в Подгориці, з першою річницею утворення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на фейсбук-сторінці Посольства.

«Високо цінуємо вашу наполегливу роботу зі згуртування української громади, збереження та поширення української культури та традицій, підтримки громадян України, які вимушено опинилися на теренах Чорногорії у часи величезних випробувань для нашої держави. Тримаймося разом та віримо в Перемогу!», – йдеться у вітанні.

Українська асоціація «Добра справа» повідомила, що розпочала свій шлях за ініціативи та підтримки Посольства України. Організація об'єднала десятки волонтерів з різних куточків України, які опинились в Чорногорії та мали на меті роботи добрі справи.

Асоціація подякувала Наталії Фіалці та Михайлу Шматову за віру, натхнення, слушні поради і 100% підтримку на кожному новому етапі!

Асоціацію очолює Анна Мариниченко, до ради директорів «Доброї Справи» увійшли Оксана Кіяшко, Ірина Кучма та Ольга Саніна. З часом команду було розширено – об’єднано всі кризові штаби, разом з координаторами Юлією Монтен, Єкатериною Шамрай і Вікою Ністор.

За повідомленням, за цей рік було реалізовано десятки проєктів, відкрито чотири Українських центри, налагоджено співпрацю з такими міжнародними організаціями як UNICEF Montenegro Help Hilfe zur Selbsthilfe MontenegroUNHCR Montenegro IOM Montenegro Caritas. Серед партнерів організації також Zapad Banka NLB Banka Podgorica Sos Niksic Prelevic Law Firm, Gradjanska alijansa Crveni Krst Crne Gore.

«Ми вдячні кожному, хто долучається до нашої роботи. Дякуємо за ваш час, матеріальну та фінансову підтримку, за гарні поради, важливі знайомства, посмішки та слова підтримки. Ми ростемо, попереду нові задачі та плани, ми маємо на меті продовжувати гуртувати українців в Чорногорії, поширювати інформацію про Україну, організовувати культурні та освітні заходи, координувати надання допомоги нашим співвітчизникам, бути осередком людяності, джерелом нових важливих проєктів, надійним партером у розбудові українсько-чорногорських відносин», – подякували у «Добрій справі».

Нагадаємо, Посольство України в Чорногорії разом з Українською асоціацією «Добра справа» взяло участь у відкритті вже четвертого Українського центру в Чорногорії – в місті Будва.

Фото: Embassy of Ukraine in Montenegro, Українська асоціація «Добра Справа» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-