Святкування Дня вишиванки відбулося в Українському домі на Кіпрі

Святкування Дня вишиванки відбулося в Українському домі на Кіпрі

Фото
Укрінформ
В Українському домі на Кіпрі у місті Пафос до Дня вишиванки відбувся святковий захід, головною подією якого став майстер-клас з вишивки браслета-оберега від членкині Спілки художників України Лідії Іваницької.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Українського дому на Кіпрі, Пафос.

За повідомленням, майстер-клас з вишивки став справжньою творчою подорожжю для всіх учасників. Під керівництвом Лідії Іванівни вони дізналися секрети техніки української вишивки й змогли створити свої власні унікальні обереги. Завдяки майстру та її терплячому навчанню, кожен учасник зміг розкрити свій творчий потенціал і відчути гордість за українську спадщину.

 «Увесь Український дім перетворився на море яскравих кольорів, гості свята були одягнені в народні костюми, що створювало неймовірно святкову атмосферу. У залі лунала українська музика», – йдеться в дописі.

Український дім щиро подякував Лідії Іванівні за її відданість мистецтву та за те, що вона робить для збереження й популяризації української культури поза межами України. Також подяка висловлена всім, хто взяв участь у цій події, зробивши цей день особливим і незабутнім.

Нагадаємо, в Українському домі в Пафосі 30 квітня відбувся майстер-клас, присвячений українській художниці Любові Панченко, учасники якого зібралися, щоб вшанувати її пам'ять.

Фото: Український ДІМ на Кіпрі, Пафос / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-