Канадська провінція Альберта дозволила обмінювати українські посвідчення водія без іспиту

Канадська провінція Альберта дозволила обмінювати українські посвідчення водія без іспиту

Укрінформ
У результаті проведеної роботи з Урядом провінції Альберта (Канада) з 18 квітня українські посвідчення водія категорії B (BE) можна обміняти впродовж року на альбертські без складання додаткового екзамену.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Едмонтоні.

Генконсул Олександр Данилейко взяв участь в урядовому заході з цієї нагоди та подякував Уряду Альберти за суттєву підтримку українців в провінції.

Також він обговорив з Міністром транспорту Девідом Дрішеном і парламентським секретарем з питань допомоги українцям Джекі Армстронґ-Гоменюк подальшу взаємодію щодо підтримки українців, які прибувають до Альберти.

Нагадаємо, Канада на пів року продовжила дію Канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки (CUAET), що дає право українцям на термінове отримання трирічного дозволу на роботу й проживання в Канаді, а також фінансову допомогу та тимчасове безплатне поселення.

З початку 2022 року до Канади прибуло майже 200 тис. українців, з яких багато скористалися новою міграційною програмою, запровадженою після початку повномасштабного російського вторгнення до України.

Фото: Consulate General of Ukraine in Edmonton / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-