«Українську книжкову поличку» відкриють у словенському місті Марібор

«Українську книжкову поличку» відкриють у словенському місті Марібор

Укрінформ
Посольство України в Словенії запросило охочих на відкриття «Української книжкової полички» в бібліотеці для молоді «ТРС сіті» в місті Марібор, яке відбудеться 14 квітня о 13.00.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, книжки до бібліотеки надійшли в рамках ініціативи Першої леді України Олени Зеленської. У відділеннях Маріборської бібліотеки будуть доступні понад 200 позицій книг для дітей українською мовою.

Урочисту передачу книг здійснить посол України Андрій Таран у присутності мера Мерібора Александра Саші Арсеновича та директора бібліотеки Клемна Брвара.

Церемонія включає коротку культурну програму, яку підготували учні Основної школи «Братів Поланчічев» і читач бібліотеки Роберт Кережі.

Запис в бібліотеку для українських громадян безплатний.

«Щиро запрошуємо вас на церемонію відкриття та заохочуємо стати активними читачами, адже просвіта – це основа для побудови міцної та прогресивної нації», –  йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 квітня «Українську книжкову поличку» було відкрито в Національній і університетській бібліотеці Св. Климента Охридського у столиці Північної Македонії, 5 квітня «Українська книжкова поличка» відкрилася у бібліотеці у Будапешті 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-