Українці Кореї долучилися до побудови модульного будинку на Київщині

Українці Кореї долучилися до побудови модульного будинку на Київщині

Укрінформ
Українська громада Кореї долучилися до реалізації проєкту зі збору коштів для ініціативи NEST Гуманітарного штабу Благодійного фонду Сергія Притули, за результатами якої було побудовано модульний будинок №10 на Київщині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Корея, яке висловило глибоку вдячність активним українцям Кореї.

Також диппредставництво подякувало корейським партнерам Global Hope та JACU за всебічну підтримку, а також кожному, хто долучився до збору донатами та промоцією.

«Завдяки цінним зусиллям кожного з вас одна українська родина на деокупованій території отримала тимчасовий будинок. Допомагаючи один одному та долаючи всі перешкоди разом, ми обов’язково все відбудуємо і відновимо», – наголосили в Посольстві.

Зауважимо, що NEST – це проєкт Гуманітарного штабу Благодійного фонду Сергія Притули для українських родин на деокупованих територіях, чиї приватні будинки були знищені під час російської окупації.

Як повідомляв Укрінформ, українці Кореї провели акцію біля російського посольства в Сеулі, протестуючи проти збройної агресії росії щодо України.

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-