У В’єтнамі відбулися виставка та показ фільму про війну в Україні

У В’єтнамі відбулися виставка та показ фільму про війну в Україні

Фото
Укрінформ
У в’єтнамському місті Хошимін провели фотовиставку «Рік української мужності» та показ документальної стрічки «Маріуполь. Невтрачена надія».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив посол України у В’єтнамі Олександр Гаман.

Культурні заходи було організовано Генконсульством Франції та Генконсульством Німеччини в Хошиміні за ініціативи Посольства України у В’єтнамі.

«Ми продовжуємо доносити до в’єтнамського суспільства правду про російську військову агресію проти України та розкривати факти воєнних злочинів російських окупантів проти мирного населення», – написав пан посол.

Він зауважив, що в’єтнамські друзі неодноразово висловлювали слова підтримки та співчуття українцям, віри в перемогу України над росією, розуміння справжньої мети повномасштабного російського вторгнення в Україну.

«Ми вдячні нашим французьким та німецьким партнерам за постійну підтримку та справжню дружбу. Справжній друг пізнається в біді», – подякував Олександр Гаман.

Нагадаємо, у лютому фотовиставка «Рік української мужності» про жахи минулих 12 місяців в Україні, спричинених повномасштабним вторгненням росії, відбулася у в'єтнамській столиці Ханої.

Фото: Oleksandr Gaman / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-