У В’єтнамі відбулася фотовиставка про рік повномасштабної війни в Україні

У В’єтнамі відбулася фотовиставка про рік повномасштабної війни в Україні

Фото
Укрінформ
У Посольстві України у в’єтнамській столиці Ханой відбулася фотовиставка «Рік української мужності» про жахи минулих 12 місяців в Україні, спричинених повномасштабним вторгненням росії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив посол України у В’єтнамі Олександр Гаман.

«Цією виставкою ми хотіли показати частинку життя в Україні з 24 лютого 2022 року, яку зафіксували фотографи та волонтери. Масові вбивства мирних жителів, українська земля, вкрита шрамами від ракетних обстрілів, зруйновані житлові та адміністративні будинки та люди, який стоїть на захисті своєї країни», – написав він.

Пан посол зауважив, що 50 світлин з України відтворили лише частину того, що відбувається в Україні.

«На жаль, ми не змогли показати все. Ми не змогли показати на представлених фото увесь біль, горе, руйнування, злочини та жорстокість цієї війни. Але ми показали незламність духу українського народу. Він живе, творить, рятує і бореться. Цією виставкою ми хотіли нагадати глядачам, за що борються українці та чому Україна потребує постійної підтримки кожної країни», – повідомив Олександр Гаман.

Він висловив подяку команді Nguyễn Đức Thành, яка допомогла у створенні виставки.

Нагадаємо, у столиці Південної Кореї з нагоди річниці повномасштабної війни росії проти України, відкрилася фотовиставка «Рік стійкості», організована Посольством України та Представництвом ЄС в Республіці Корея.

Фото: Oleksandr Gaman / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-