СКУ допоміг відремонтувати 30 військових вантажівок

СКУ допоміг відремонтувати 30 військових вантажівок

Фото
Укрінформ
Завдяки ініціативі Світового конгресу Українців (СКУ) Unite With Ukraine у тісній співпраці з Командувачем Сил територіальної оборони генерал-майором Ігорем Танцюрою для потреб захисників України було відремонтовано 30 військових вантажівок.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За повідомленням, 13 березня віцепрезидент Світового конгресу українців з операцій Зенон Поточний відвідав об’єкт під Києвом, де ремонтують і відновлюють вантажівки ГАЗ-66 для використання Силами територіальної оборони Збройних Сил України.

Він на власні очі переконався в результатах цієї важливої роботи, яка забезпечує мобільність і транспортні можливості для захисників України, в зонах найбільшого конфлікту.

У СКУ розповіли, що Сили територіальної оборони часто покладаються на вантажівки для транспортування особового складу, обладнання та припасів у віддалені райони. Програма ремонту вантажівок розроблена з урахуванням потреб Збройних сил територіальної оборони України. Це комплексна програма, яка включає в себе діагностику, ремонт і обслуговування транспортних засобів.

«Відремонтовані в рамках програми вантажівки вже є на озброєнні Збройних Сил України, однак після десятиліття неналежного зберігання на складах по всій Україні ці авто виведені з ладу, вони потребують догляду та капітального ремонту. Зараз же ці автомобілі вводяться в експлуатацію за десяту частину вартості придбання нових транспортних засобів. Ремонти виконуються в три зміни, тридцять досвідчених механіків працюють цілодобово, вони володіють навичками діагностики та ремонту широкого спектра пошкоджень», – повідомили в СКУ.

Зауважується, що загалом Світовий конгрес українців зобов’язався відновити 100 одиниць військової техніки. Ці ремонтні роботи допоможуть українським захисникам ефективно виконувати покладені на них завдання, з належною безпекою транспортувати особовий склад і техніку та бути готовими відреагувати на загрози безпеці України.

Нагадаємо, завдяки ініціативі Світового конгресу Українців (СКУ) Unite With Ukraine до України прибули 25 британських броньованих машин FV103 Spartan і FV432, що вже вирушили в ті частини, де вони зараз найпотрібніші.  

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-