У Кувейті відбувся урочистий захід з нагоди роковин опору народу України російському агресору

У Кувейті відбувся урочистий захід з нагоди роковин опору народу України російському агресору

Фото, відео
Укрінформ
У Посольстві в Кувейті відбувся урочистий захід з нагоди роковин героїчного опору народу України повномасштабному вторгненню росії та 9-х роковин війни рф проти України, який відвідали представники української громади, кувейтського й іноземного дипкорпусу, кувейтські друзі України та журналісти.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України у Державі Кувейт.

Перед аудиторією з близько 70 гостей виголосив зворушливу промову посол Олександр Балануца.

Після цього дипломат відкрив фотовиставку авторства відомих українських фотографів Костянтина та Влади Ліберових, які документують національно-визвольну війну України на найбільш небезпечних ділянках фронту.

Наприкінці заходу пан Балануца продекламував вірш української поетеси та фотографа Діани Руденко під назвою «Ще одна комендантська година» (англійською мовою) та запросив гостей переглянути фільм Діани Руденко, присвячений хороброму українському народу, що мужньо бореться за свою незалежність.

Як повідомляв Укрінформ, Україна запросила Кувейт до участі в ініційованій Президентом Володимиром Зеленським програмі Grain from Ukraine, що передбачає закупівлю українського зерна країнами-партнерами та передачу його державам, які переживають гуманітарну кризу.

Програма реалізується в партнерстві з World Food Program під егідою ООН.

Фото: Посольство України у Державі Кувейт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-