У Латвії зібрали для ЗСУ партію спальних мішків з малюнками школярів і солодощами

У Латвії зібрали для ЗСУ партію спальних мішків з малюнками школярів і солодощами

Фото
Укрінформ
На території Посольства України в Ризі наприкінці тижня відбувся спільний захід за участі організаторів благодійної ініціативи «Stopify» та латвійських шкіл, які зібрали та підготували до відправки новий вантаж допомоги бійцям ЗСУ.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Фейсбук Посла України Олександра Міщенка. 

Цього разу на зібрані пожертви за проєктом «Stopify» було закуплено 100 спальних мішків «Сarinthia sleeping bag defence 4» для українських військових. Характеристики згаданих спальних мішків такі, що в них можна відпочити в польових умовах при температурі повітря до -15 градусів.

До благодійної акції також приєдналися українські та латвійські учні низки шкіл – Ризької української середньої школи, Єлгавської державної гімназії ім. Спідоли, Ризької початкової школи народного образотворчого мистецтва ім. О.Калпака, а також Центр української культури «Джерело» (Єлгава). На підтримку бойового духу українських захисників вони підготували листівки з власними малюнками та солодощі, які були вкладені до кожного спального мішка.

За дієву підтримку, практичну допомогу Збройним силам України Посольство висловило подяку учасникам акції – співзасновнику благодійної ініціативи «Stopify» Марісу Упенієксу та представникам латвійських шкіл.

Відправка зазначеного вантажу відбудеться найближчим часом і буде направлена, в першу чергу, до підрозділів ЗСУ на Бахмутському напрямку фронту.

Як повідомляв Укрінформ, на знак солідарності з українським народом, який вже майже рік героїчно бореться за свою свободу з терористичною росією, в Ризі стартували Дні України, у рамках яких до 25 лютого щоденно відбуватимуться заходи на підтримку України. 

Фото: Посольство України, Артіс Михайловс

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-