Ініціативу Світового конгресу українців Energize Ukraine презентували в США

Ініціативу Світового конгресу українців Energize Ukraine презентували в США

Відео
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців Пало Ґрод представив ініціативу СКУ Energize Ukraine під час провідного міжнародного заходу у сфері енергетики Distributech International у Сан-Дієго (США).

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

У своєму виступі Павло Ґрод наголосив, що СКУ як глобальна неурядова організація уклав партнерство з ключовими представниками української енергетичної сфери – Укренерго, Міністерством енергетики, Кабінетом Міністрів України, а ініціатива Energize Ukraine спрямує всі зусилля для виявлення, закупівлі та доставки необхідного обладнання до України. 

«Наша роль полягає в тому, щоб допомогти визначити та  забезпечити координацію матеріально-технічного забезпечення. Щоб це стало можливим, ми закликаємо всі пов’язані енергетикою компанії, комунальні служби, відвідати нашу платформу та дізнатися, як ви можете допомогти Україні – пожертвувати обладнання чи кошти», – наголосив він в інтерв’ю.  

За повідомленням СКУ, на підтримку зусиль Світового конгресу українців компанія Clarion Events пожертвувала Energize Ukraine  10 тисяч доларів США. Ґреґ Топаліан, генеральний директор Clarion Events в Північній Америці урочисто вручив чек на цю суму; цей внесок став можливим у рамках ініціативи компанії Clarion Cares.

Під час презентації також було продемонстроване відео про руйнування в Україні, внаслідок масованих ракетних атак Росії, які пошкодили понад 40% енергетичної інфраструктури. 

Energize Ukraine – глобальна ініціатива Світового конгресу українців, спрямована на негайну допомогу українській державі у відновленні енергетичної інфраструктури, що була зруйнована безжальними масованими ракетними атаками Росії, які пошкодили понад 40% інфраструктури України.

Нагадаємо, 25 січня президент Світового конгресу українців Павло Ґрод і голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький підписали меморандум про співпрацю у рамках ініціативи СКУ Energize Ukraine.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-