Відомий канадсько-український юрист отримав нагороду від Міністра оборони України

Відомий канадсько-український юрист отримав нагороду від Міністра оборони України

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков вручив відомому канадсько-українському юристу Даніелю Білаку почесну відзнаку – медаль «За сприяння Збройним Силам України».

Як передає Укрінформ, про це повідомив Світовий конгрес українців.

«Даніель Білак – практикуючий адвокат, який народився в Канаді, працював в українському уряді та був засновником UkraineInvest – національного агентства зі сприяння прямим іноземним інвестиціям. Перед початком повномасштабної війни пан Білак приєднався до військ територіальної оборони і зараз продовжує активно підтримувати український народ в боротьбі з російським загарбником», – розповіли в СКУ. 

У нещодавньому інтерв’ю відомому канадському виданню  National Post  Даніель розповів про своє життя під час повномасштабного російського вторгнення і свій важливий життєвий вибір.   

«Я більше не гість в Україні. Я віддав їй усе своє серце. Тут народилися мої молодші діти. Моя дружина українка. Це моя спадщина, мій народ, мій дім, і я захищаю свій дім», – каже він.

Якщо станеться найгірше, у нього є план евакуації сім’ї. Сумки запаковані. Але сам Даніель залишиться до cамого кінця. Слова «поразка» нема в лексиконі пана Білака. «В України нема іншого вибору, як перемогти», – йдеться у статті видання. 

Нагадаємо, СКУ уклав комплексний Меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України, який розширює та формалізує поточний рівень співпраці та підтримки, яку СКУ надає Міноборони з 2014 року, а також з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-