Президент СКУ назвав основну мету української діаспори у 2023 році

Президент СКУ назвав основну мету української діаспори у 2023 році

Відео
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод заявив, що основна мета світового українства у 2023 році – ще потужніша підтримка та захисти України.

Як передає Укрінформ, про це він сказав українському телеканалу ICTV в рамках телемарафону «Єдині Новини».

«Ми бачимо, що є великі спроби підірвати цю міжнародну підтримку України різними способами, через дезінформацію зі сторони Росії і тому ми мусимо цьому протидіяти. Пропагандистська машина Росії дуже сильна і тому критично важливо, що в цьому році ми будемо посилено працювати над створенням концепції українського світу», – пояснив Павло Ґрод.

Президент СКУ також зазначив, що у відповідь на енергетичні виклики СКУ розпочав проєкт Energize Ukraine.сom. Його мета – спільно з партнерами визначити, закупити та доставити в Україну критично необхідне енергетичне обладнання для швидкого відновлення енергетичної інфраструктури.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців уклав комплексний Меморандум про співпрацю з Міністерством оборони України, який розширює та формалізує поточний рівень співпраці та підтримки, яку СКУ надає Міноборони з 2014 року, а також з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-