Діаспора проведе у Будапешті флешмоб колядок

Діаспора проведе у Будапешті флешмоб колядок

Укрінформ
Товариство української сім'ї та молоді в Угорщині «Нова Хвиля» запросило на п’ятий, ювілейний різдвяний флешмоб колядок у Будапешті, який відбудеться 7 січня о 18:00 після україномовної Служби.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Одразу після Служби, яку проводить отець Дам'ян з 17:00 за адресою: вул. Ваці (5-ий район) 47/б. (Váci utca 47/B, 1056), усі охочі разом вирушать до площі Vörösmarty, співаючи найвідоміші українські колядки: «Нова радість стала», «Небо і земля» та Добрий вечір тобі».

«До нас приїде ансамбль «Перлинка» з Ужгорода за підтримки Речника української меншини в угорському Парламенті та Столичного Самоврядування Українців», – ідеться в повідомленні.

Охочих долучитися просять взяти з собою українські хустки та різдвяні зірки.

Учасників флешмобу пригостять смачними пиріжками за підтримки Державного Самоврядування Українців. Слова колядок усі бажаючі отримають у роздрукованому вигляді.

Організатори події: Українська церква в Угорщині, Товариство «Нова Хвиля».

Нагадаємо, в Угорщині організували свято Святого Миколая для учнів Української недільної школи ім. Лесі Українки та Рідної школи при Фундації УГКЦ в Угорщині, а також для дітей з українських родин, що полишили Україну через агресію рф.

Фото: Товариство Нова Хвиля / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-