З Латвії в Україну за сприяння діаспори відправили три фури гумдопомоги

З Латвії в Україну за сприяння діаспори відправили три фури гумдопомоги

Фото
Укрінформ
З Латвії 29 грудня відправили три вантажні фури з черговою партією гуманітарної допомоги в Україну для регіонів, які постраждали від збройної російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

“Компанією Latvijas Finieris у взаємодії з діаспорським об’єднанням Конфедерація Українців Латвії ВІЧЕ, а також у координації з Посольством України здійснено завантаження та відправлення трьох фур з паливними пелетами з деревної стружки загальною вагою 70 тонн як гуманітарну допомогу для Херсонської та Миколаївської обласних військових адміністрацій”, - йдеться в дописі.

Зауважується, що вказаний вантаж найближчими часом прибуде в Україну та буде використаним для опалення об’єктів комунальної інфраструктури.

У Посольстві зазначили, що перша партія зазначеної допомоги, яку було відправлено з Риги 17 грудня до м.Чернігів, вже використовується для опалення Учбово-виробничого підприємства українського товариства сліпих.

“Щиро дякуємо нашим Латвійським Друзям за постійну допомогу і підтримку України в боротьбі з російським ворогом. Окрему вдячність висловлюємо Diana Baranovska за сприяння у вирішені логістичних питань з доставки згаданого гуманітарного вантажу”, - подякували у диппредставництві.

Нагадаємо, благодійний тижневий марафон Dod Pieci! («Дай п'ять!»), який завершився ввечері 22 грудня, зібрав рекордну суму пожертвувань, 804 384 євро, які будуть направлені дітям-біженцям з України у Латвії.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-