У Тбілісі відкрили художню виставку українських і грузинських дітей про мирне майбутнє

У Тбілісі відкрили художню виставку українських і грузинських дітей про мирне майбутнє

Фото
Укрінформ
У Молодіжному центрі Собору Святої Трійці у Тбілісі відкрили виставку картин українських і грузинських дітей на тему «Мирне майбутнє».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Захід, який відбувся в рамках святкування 45-річчя інтронізації Католікоса-Патріарха всієї Грузії Іллії ІІ, було організовано за участі Посольства України в Грузії та НДО «N Studia».

«Малюнки – це справжній дитячий Всесвіт. Попри те, що багато хто з українських дітей відчули на собі жахіття війни, їх дуже теплі, яскраві, без тривожних чи депресивних кольорів малюнки свідчать про те, що дітлахи очікують на Новорічні Свята та завершення війни», – йдеться в дописі.

Читайте також: У Грузії ще на пів року продовжили програму допомоги для біженців з України

Посольство висловило щиру вдячність Патріархії Грузинської православної церкви за надану можливість українським дітям, які наразі вимушено перебувають в Грузії, відчути атмосферу Новорічних свят, а також послухати чудовий концерт народних пісень.

Нагадаємо, у вересні відбулося офіційне відкриття другої української школи в Тбілісі, де українські діти мають можливість продовжити освіту та постійно перебувати в україномовному середовищі своїх однолітків.

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-