Президент СКУ Павло Ґрод привітав українців з Різдвом

Президент СКУ Павло Ґрод привітав українців з Різдвом

Відео
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод під імені СКУ привітав усіх українців і друзів України з Різдвом Христовим.

Як передає Укрінформ, привітання розміщене на сайті СКУ.

«Від імені Світового конгресу українців хочу щиро привітати всіх українців і друзів України з цим величним святом – Різдвом Христовим! Цьогорічне Різдво Україна зустрічає в надважких обставинах. Ядерна держава-терорист, яка несе загрозу для всього цивілізованого світу, окупувала частину території нашої незалежної країни – щодня вбиває та катує українців, руйнує інфраструктуру, намагається залишити наш народ без тепла, води, світла», – сказав він.

У вітанні йдеться, що у часи найбільших викликів, коли своя держава була лише мрією, за Різдвяним столом збиралися наші славетні воїни – січові стрільці, воїни УПА, захисники української землі всіх поколінь. Святкуючи це Різдво в себе вдома, з подарунками і в теплі, маємо пам’ятати про хоробрих захисників і захисниць України. Різдвяна зірка приходить у ліси, бліндажі, окопи, на руїни Бахмута і Маріуполя – і найбільше диво потрібне саме для тих, хто просто зараз боронить Україну.

Читайте також: СКУ зібрав через United with Ukraine 40 млн дол. для захисників України

«Для українців Різдво – це також родинне свято, яке вказує на добрий шлях та зміцнює родини. Цього Різдва наша світова українська родина – міцна як ніколи. Нас 65 мільйонів українців і ми всі маємо лише одне спільне бажання – вільна, незалежна, успішна Україна. Ми разом молимося за хоробрих захисників батьківщини, за справедливий суд над окупантом і встановлення миру на українській землі», – сказав Ґрод.

Він подякував кожному українцю, кожній українській родині та кожному другу України, за їхню щедру підтримку захисників України та кампанії Unite With Ukraine Світового конгресу українців, а також відданим волонтерам в українських громадах за їхню щоденну працю. Президент СКУ закликав їх продовжувати пожертви на кампанію Unite With Ukraine – всі кошти підуть на закупівлю найнеобхіднішого для захисників України, які просто в ці секунди боронять українську землю, свої домівки та родини.

«Нехай все добро, яке ви зробите для України та її героїчного незламного народу, повернеться до вас сторицею. Де б ми не жили, підтримуймо Україну та український народ у боротьбі за свободу України та всього вільного світу! Слава Україні! Слава ЗСУ! Христос Рождається!», – привітав Ґрод.

Як повідомляв Укрінформ, президент Володимир Зеленський привітав християн західного обряду з Різдвом Христовим та наголосив, що цьогоріч усі свята для українців мають гіркий присмак через розв'язану росією повномасштабну війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-