В українському ресторані у Дубаї провели перший святковий захід для дітей

В українському ресторані у Дубаї провели перший святковий захід для дітей

Фото
Укрінформ
Ресторан української кухні «YoY» у Дубаї у День святого Миколая відкрив двері для дітей української громади ОАЕ – на перший захід завітали учні українських шкіл вихідного дня «Софія» (Дубай) і «Дивосвіт» (Абу-Дабі).

Як передає Укрінформ, про це пише видання «Емірати Сьогодні».

Учасники заходу взяли участь у майстер-класах з виготовлення ялинкових прикрас (янгол з мішковини, жовто-блакитні шапочки з ниток та прикраси із солоного тіста), які провели майстрині Української жіночої ініціативи Галина Кітор, Леся Коркішко, Марина Федяніна, майстриня зі школи «Софія» Тетяна Белінська.

Після майстер-класів ресторан пригостив маленьких гостей солодкими варениками з вишнями, які дітям були дуже до вподоби.

Діти дуже чекали появи Святого Миколая! І він до них прийшов із подаруночками, розпитав кожну дитину про її успіхи в навчанні, допомогу батькам та похвалив за виготовлені прикраси.

Також захід відвідав третій секретар Посольства України в ОАЕ Віталій Федянін.

Майстриня з Української школи «Софія» Тетяна Белінська розповіла, що дуже сподобалася привітна атмосфера в YoY, обслуговування, увага до кожної деталі інтер’єру, смачні солодкі вареники з вишнями, зроблені, щоб догодити дітям, подача страв, неймовірний посуд та напої в глечиках.

Читайте також: На різдвяному ярмарку в Абу-Дабі лунали українські колядки

«Мій майстер-клас ялинкових прикрас із мішковини був не дуже складним, таким, щоб могли впоратися і молодші діти, й старші. Ми з дітьми зробили янголів, яких вони зможуть повісити собі на ялинку. Також нашими янголами прикрасили ялинку в YoY, а для верхівки ялинки я виготовила півника, якого назвали «півник незламності»», – розповіла майстриня з Української школи «Софія» Тетяна Белінська.

Своїми враженнями поділилася співзасновниця Української жіночої ініціативи в ОАЕ Маріана Євсюкова: «Свято Миколая в YoY вдалось на всі 100%! Вчергове скажу, що в єднанні наша сила, і це доводить наш захід, проведений спільними зусиллями ресторану YoY, Української жіночої ініціативи та школи «Софія». Діти й батьки були дуже задоволені святом, а також можливістю бути серед перших гостей YoY.

Користуючись нагодою, вона подякувала Тимуру Коркішку, який перевтілився в образ Миколая та так чудово привітав діточок зі святом.

«Дуже рада, що захід вдався. І сподіваюсь, що ресторан YoY відкриє свої двері для наших нових культурних та просвітницьких заходів», – додала Маріана Євсюкова.

Як повідомляв Укрінформ, учні та вчителі Української школи в ОАЕ «Софія» в Дубаї разом із професійними артистами показали виставу «Мрія. Небесні авіалінії» – історію про український літак «Мрія» та його зустріч зі святим Миколаєм та ангелами в раю. А учні та викладачі української суботньої школи «Дивосвіт» в Абу-Дабі показали казкову виставу до Дня святого Миколая.

Перший український ресторан у Дубаї «YoY», розташований на Palm Jumeirah The Pointe, урочисто розпочав свою роботу 25 листопада.

Фото: Тимур Коркішко, Емірати Сьогодні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-