У школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі презентували казкову виставу до свята Миколая

У школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі презентували казкову виставу до свята Миколая

Фото
Укрінформ
Учні та викладачі української суботньої школи «Дивосвіт» в Абу-Дабі показали казкову виставу до Дня святого Миколая.

Про це Укрінформу повідомили в школі.

«Мабуть, наші школярі поводилися найкраще в Абу-Дабі, бо до нас Святий Миколай завітав раніше за всіх – 10 грудня. Навчальні місяці пройшли надзвичайно швидко й плідно. І ось вже наша «зимова казка», новорічна музика, мрії та подарунки від Миколая», – зазначили організатори свята.

Авторами сценарію вистави під назвою «У пошуках святого Миколая» стала родина учнів «Дивосвіту» Анни та Максима Малих. За сюжетом, герої казки – українські школярі – прямували з ОАЕ в Україну до Миколая, долаючи чималі відстані та перешкоди. Аби триматися вірного шляху та досягти мети, діти мали виконати завдання казкових персонажів – Оази, Хранительки печери поезії, Білої чаклунки, обрати надійний спосіб перемогти дракона, пробити шлях у горах тощо.

Читайте також: Українська школа «Софія» у Дубаї запросила на курси української мови для іноземців

Учні «Дивосвіту» блискуче подолали всі випробування. У цьому їм допомогли знання української мови й літератури, міфології, а також музичні, танцювальні й спортивні таланти. І нарешті школярі зустрілися в Україні зі Святим Миколаєм.

«Діти поринули в чарівну казку з українськими легендами, піснями, віршами, новорічними мелодіями й танцями. Свято сподобалося всім – і дорослим, і малим. Україна, українське… яскравою ниточкою це пронизувало кожне слово, кожну дію. І усі бажання до Миколая були про Перемогу України», – зазначила директорка школи «Дивосвіт» Тетяна Аль Атаб.

Вона подякувала дружньому колективу викладачів та батькам, які спільно допомогли створити яскраву виставу, та відзначила натхненну гру юних акторів. Крім того, директорка зауважила, що учні цьогоріч є серйозніші та відповідальніші.

«Вони сумлінніше навчаються, ніби відчувають, що це їхній вклад у перемогу України. Мріють про неї ж – про перемогу, пишаються воїнами ЗСУ, охоче розмовляють українською, а не англійською», – додала Тетяна Аль Атаб.

Принагідно вона привітала усіх із завершенням першого семестру, тепло привітала з прийдешніми зимовими святами та побажала Україні й усім українцям миру й перемоги.

Нагадаємо, українська школа «Дивосвіт» в Абу-Дабі цього року працює на території центру Youth hub.

Фото: Julia Bilenko / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-