До українських дітей в Анкарі завітав Святий Миколай

До українських дітей в Анкарі завітав Святий Миколай

Фото
Укрінформ
До дітей з числа української діаспори, вимушених переселенців та дітей-сиріт, евакуйованих в Туреччину з Одеси, завітав Святий Миколай та театральний гурт «Колоритми».

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

“Бачити дітей щасливими - найбільша радість для кожного дорослого. Робимо усе можливе, щоб уберегти дітей від страждань війни і дозволити зростати в мирному світі свідомими та відповідальними українцями”, - наголосив Посол України в Туреччині Василь Боднар.

Дипломат також подякував благодійникам, завдяки допомозі яких стало можливим влаштувати свято, та колективу “Колоритми”, що попри складну логістику зміг приїхати з України.

Читайте також: У школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі презентували казкову виставу до свята Миколая

“Дуже хочеться сьогодні й завжди бачити ваші щасливі очі, чути ваш дитячий сміх. Ви надихаєте нас, дорослих, робити дива, і я маю надію, що сьогоднішня вистава допоможе вам відчути та повірити у диво”, - звернулася до присутніх дружина Посла України в Туреччині Катерина Боднар.

До українських дітей в Анкарі завітав Святий Миколай / Фото: Ольга Будник, Укрінформ

Перед присутніми також виступили вихованці дитячого хореографічного ансамблю “Квіти України”.

Після великого концерту Святий Миколай, Хурделиця та Місячна Царівна відвідали вихованців дитячого будинку “Сонечко”, евакуйованого з Одеси, та привітали їх з прийдешніми новорічними святами.

Новорічну виставу про Святого Миколая «Сніговій» зможуть побачити діти в інших містах Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-