У Торонто проведуть різдвяний концерт, присвячений українським біженцям

У Торонто проведуть різдвяний концерт, присвячений українським біженцям

Укрінформ
У Торонто відбудеться концерт «Перше Різдво далеко від Батьківщини», присвячений українським біженцям, які святкуватимуть перше Різдво в Канаді після неспровокованого вторгнення Росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в анонсі події.

«Цього року хор «Веснівка» запрошує українських біженців приєднатися до нас у дусі Різдва. Ділячи спільну спадщину наших улюблених коляд та щедрівок, ми сподіваємося, що відчують що вони частина великої родини. Виступ їм промовить, що хоч вони на чужині, не самі переживають важкі часи i, що українська діаспора та назагал канадці приймають їх до себе. Ми всі стоїмо з Україною!», – повідомили організатори.

Хор «Веснівка», який уже понад 50 років є найбільш відомим українським жіночим хором в Канаді, і Торонтський український чоловічий камерний хор разом виступатимуть з Українською капелею бандуристів Північної Америки ім. Тараса Шевченка. Капеля Бандуристів понад 100 років служить амбасадором української культури та музики шляхом унікальності бандури.

Особливі гості на концерті: дитячий ансамбль St. Michael’s Choir School в Торонто.

Концерт відбудеться 22 січня 2023 року за адресою: St. Michael's Cathedral Basilica 65 Bond Street Toronto. Частина доходу буде спрямована на гуманітарну допомогу Україні.

Нагадаємо, на початку грудня у столиці канадської провінції Ньюфаундленд і Лабрадор, місті Сейнт Джонс приземлився четвертий чартерний рейс з українськими біженцями.

Фото: Vesnivka Choir / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-