Президент СКУ зустрівся з командувачем Сил тероборони України

Президент СКУ зустрівся з командувачем Сил тероборони України

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Грод зустрівся з генерал-майором Ігорем Танцюрою – командувачем Сил територіальної оборони України Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці СКУ.

«Генерал-майор – надзвичайно досвідчений військовий, який раніше був керівником штабу Сухопутних військ ЗСУ, та прийняв командування Територіальною обороною в один з найвідповідальніших моментів в українській історії», – нагадали у Конгресі.

За повідомленням, під час зустрічі йшлося про поточну ситуацію на фронті боротьби з російськими окупантами та нагальні потреби, які мають українські захисники.

Читайте також: Делегація СКУ провела зустрічі з очільниками українських церков

Ігор Танцюра відзначив Павла Грода почесною грамотою та висловив слова вдячності за кампанію Світового конгресу українців UniteWithUkraine, яка збирає кошти та купує спорядження для мужніх воїнів, які боронять Україну.

«Дякуємо за плідну зустріч, пане генерал-майоре, та за все, що ви робите для України в ці часи історичних викликів! Велика честь бути Вашим сучасником. Разом – до Перемоги!», – подякували в СКУ.

Нагадаємо, Павло Грод, який очолює делегацію СКУ, що перебуває з візитом в Україні, обговорив із заступницею міністра оборони України Ганною Маляр подальшу співпрацю між СКУ та міністерством.

Фото: СКУ / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-