У Стамбулі відбувся благодійний вечір-концерт на підтримку України

У Стамбулі відбувся благодійний вечір-концерт на підтримку України

Фото
Укрінформ
У Стамбулі відбувся благодійний вечір-концерт на підтримку України, організований Генеральним консульством України спільно Генеральним консульством Великої Британії в Стамбулі. 

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на фейсбук-сторінку Генконсула України в Стамбулі Романа Недільського.

«Отримав чимало відгуків від колег з дипломатичного корпусу, деякі з яких сьогодні познайомились з українською музикою. Звісно, найважливішими були слова про беззастережну підтримку України в боротьбі з рашистським агресором та різнобічну допомогу у відновленні нашої держави. Велика Британія від самого початку нашого спротиву агресору стоїть поруч з нами. Ми вдячні за це і ніколи не забудемо», – наголосив Генеральний консул України в Стамбулі Роман Недільський.

Дипломат також подякував British Counsil в Стамбулі за підтримку концерту.

Українські та британські музичні композиції виконали відомі українські музиканти - перша скрипка Бількентського симфонічного оркестру в Анкарі Євген Кострицький та лауреат престижних міжнародних конкурсів Олександр Гринюк.

Гостям заходу також була представлена виставка робіт українських художників, створених в рамках проєкту української мисткині Поліни Сьомочкіної Istanbul Artist Residency.

Кошти, зібрані під час заходу, будуть перераховані у Фундацію Олени Зеленської, український благодійний фонд, заснований першою леді України та презентований у вересні в Нью-Йорку.

Нагадаємо, у місті Ізмір, що на заході Туреччини, відбулися благодійні ярмарок і концерт на підтримку України, організовані головою Об’єднання українців Ізміра Оленою Озбек, Польською спілкою культури та дружби й активістами українських громад Ізміра та Кушадаси.

Фото: Roman Nedilskyi / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-