Українська діаспора розпочала співпрацю з Military Media Center

Українська діаспора розпочала співпрацю з Military Media Center

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) з листопада співпрацюватиме та буде надавати всебічну підтримку головному медійному майданчику сил оборони та безпеки України Military Media Center.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«Military Media Center – це єдиний майданчик всіх сил безпеки і оборони України, які сьогодні разом працюють на всіх фронтах. Ми розширюємо наші горизонти, і наша інформаційна робота ще буде підтримана Світовим конгресом українців, ми надзвичайно їм за це вдячні», – зазначила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону «Єдині Новини».

Читайте також: Світовий конґрес українців закликав світ заморожувати активи рф

Пані Маляр також наголосила на важливості такої співпраці в боротьбі з російською пропагандою та дезінформацією у світі. 

Military Media Center — медійний майданчик, де акумулюються усі комунікаційні спроможності сил оборони та безпеки України. Метою Центру, створеного у серпні 2022, є просування єдиної інформаційної політики щодо відсічі збройної агресії російської федерації проти України.

Нагадаємо, президент СКУ Павло Грод під час першого парламентського саміту міжнародної Кримської платформи у хорватському Загребі заявив, що найкращим способом боротьби з російською пропагандою та дезінформацією є постійне донесення правди до світової спільноти.

Фото: ukrainianworldcongress.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-