Французький університет запропонував українським студентам магістерську програму

Французький університет запропонував українським студентам магістерську програму

Укрінформ
Університет Лотарингії, що на північному сході Франції, пропонує 15 навчальних місць на магістерську програму «Бізнес адміністрування» на 2022-2023 навчальний рік для студентів, котрі закінчили четвертий рік бакалаврату в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Global Ukraine.

За повідомленням, студенти матимуть можливість навчатися в Школі менеджменту IAE Metz, яка була створена у 1988 році й до сьогодні щороку пропонує своїм 1400 студентам навчальні курси для здобуття вищої освіти, від 3-го курсу бакалавра до магістра у сферах менеджменту: людські ресурси, цифрові технології, нерухомість, інновації, фінанси, логістика, здоров’я, маркетинг, управління якістю, управлінський контроль.

Подавати свої кандидатури можуть студенти різних спеціальностей, в тому числі та несуміжних. Для українців, котрі виїхали з України після 24 лютого, є можливість оформлення соціальної стипендії, що покриватиме вартість навчання та проживання.

Вимоги: закінчений бакалаврат в Україні; рівень володіння французькою на рівні не нижче А2 (для суміжних спеціальностей: Менеджмент, Маркетинг, Міжнародні економічні відносини, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність); рівень володіння французькою на рівні не нижче В1 (для несуміжних спеціальностей).

Навчальний процес: ступінь магістра зі спеціальності бізнес адміністрування можна отримати протягом денного університетського року (семестр 1 і семестр 2).  

Перелік необхідних документів: мотиваційний лист; резюме; рекомендаційний лист від викладача; витяг оцінок за Бакалаврат.

Більше інформації тут

Подати повний необхідний пакет документів або поставити запитання можна на пошту, вказавши в темі листа «MAE IAE Metz».

Як повідомлялося, українські студенти, які зараз перебувають як в Україні, так і в Європі, можуть отримати перший в історії франко-український диплом рівня бакалавра за спеціальністю «Міжнародний Менеджмент та Торгівля».

Фото: IAE Metz School of Management

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-