Українські громадські організації Естонії взяли участь у Ярмарку національностей

Українські громадські організації Естонії взяли участь у Ярмарку національностей

Фото
Укрінформ
На Ратушній площі у Таллінні з нагоди Дня народів Естонії відбувся Ярмарок національностей, на якому були представлені українські громадські організації Естонії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

Так, до заходу долучилися Конгрес українців Естонії – Українське земляцтво Естонії, Союз українок Естонії, Українське земляцтво «Два кольори», а також Асоціація українських організацій в Естонії.

Також на Ярмарку були представлені етнографічна виставка (організована Українським музеєм в Кохтла-Ярве) та українські фольклорні гурти (гурт «Журба»).

Читайте також: Віра Коник, віцепрезидентка СКУ по Центральній і Східній Європі

На ярмарку можна було придбати вироби ручної роботи, скуштувати страви української кухні та національні страви інших народів.

Ярмарок відвідала Посол України Мар’яна Беца. Вона висловила щиру подяку всім українським організаціям Естонії, а саме – Конгресу українців Естонії на чолі з Вірою Коник та Асоціації українських організацій Естонії на чолі з Володимиром Паламарем за допомогу в організації ярмарку та підтримку України в протидії російській агресії.

Нагадаємо, посол України Мар’яна Беца провела зустріч з керівництвом і викладацьким складом створеної в Таллінні за сприяння Посольства загальноосвітньої школи для дітей українських переселенців, які знайшли прихисток в Естонії, рятуючись від російської агресії.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-