Посол в Естонії зустрілася з колективом школи для дітей українських переселенців

Посол в Естонії зустрілася з колективом школи для дітей українських переселенців

Укрінформ
Посол України Мар’яна Беца провела зустріч з керівництвом і викладацьким складом створеної в Таллінні за сприяння Посольства загальноосвітньої школи для дітей українських переселенців, які знайшли прихисток в Естонії, рятуючись від російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Естонській Республіці.

За повідомленням, українська школа створена при Талліннській Тинісмяеській державній гімназії і має назву «Школа Свободи».

Новий навчальний заклад розпочне роботу 1 вересня 2022 року. Він розрахований на 800 навчальних місць для учнів 7-12 класів. Навчальна діяльність у школі Свободи вестиметься за методом мовного занурення.

Під час зустрічі директор школи Ольга Селищева поінформувала посла про практичні аспекти підготовки школи до навчального процесу, а також про механізми підтримки українських дітей.

Своєю чергою Мар’яна Беца подякувала керівництву та колективу школи за належне забезпечення освітніх потреб українських дітей. Посол також наголосила, що Україна високо цінує зусилля Естонії у підтримці нашої держави в протидії агресії росії.

Нагадаємо, раніше посол в Естонії Мар’яна Беца обговорила організацію навчального процесу для дітей українських переселенців під час зустрічі з міністром освіти і науки Естонської Республіки Тинісом Лукасом.

Станом на ранок 16 серпня Естонія прийняла 51 039 українських воєнних біженців.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-