У Мюнхені владика УГКЦ освятив автомобіль для потреб захисників України

У Мюнхені владика УГКЦ освятив автомобіль для потреб захисників України

Фото
Укрінформ
Апостольський екзарх для українців Німеччини та Скандинавії владика Богдан Дзюрах освятив у Мюнхені черговий автомобіль, який відправлять до України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Апостольський екзархат у Німеччині та Скандинавії.

«Ми молилися, щоб цей автомобіль отримав ангелів хоронителів. Кожна людина, яка творить добро, стає ангелом. У цьому авто будуть не тільки невидимо присутні Божі ангели, а також будуть наші герої-захисники, лікарі, волонтери – ті видимі Божі ангели, які творитимуть добро і наближатимуть перемогу для нашого народу і для нашої Батьківщини», – сказав владика Богдан, освячуючи автомобіль та благословляючи в дорогу учасників проєкту «Weles», які придбали та доставлять цей транспортний засіб в Україну.

Зауважується, що об’єднана довкола спільної справи для підтримки України у війні команда «Weles» доставляє рятувальні автомобілі, мікроавтобуси та позашляховики безпосередньо волонтерам і парамедикам у постраждалі райони сходу та півдня України. Кожна машина завантажена необхідними речами, такими як продукти харчування та медикаменти.

На даний час завдяки цьому проєкту в Україну доставлено близько 80 автомобілів.

Нагадаємо, Генконсульство України в Мюнхені отримало дитячі книжки українською мовою для дошкільного та молодшого шкільного віку, які можна отримати безплатно.

Фото: Apostolische Exarchie / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-