У Канаді до Дня Незалежності України проведуть велопробіг, щоб утворити зображення тризуба

У Канаді до Дня Незалежності України проведуть велопробіг, щоб утворити зображення тризуба

Укрінформ
Генеральне консульство України у місті Едмонтон, столиці канадської провінції Альберта, організовує до Дня Незалежності України мітинг, ходу та велопробіг на підтримку України, що відбудуться 21 серпня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Святкові заходи проводяться разом з організаторами мітингів Stand With Ukraine Edmonton Rallies та українською громадою.

«Нехай Едмонтон буде синьо-жовтим цього дня! Давайте покажемо, що український народ єдиний і незламний! Ще раз нагадаємо канадському суспільству, що звірства російських окупантів в Україні продовжуються, що Україна потребує підтримки, що російська агресія має бути зупинена, винні покарані, а росія визнана державою-терористом!», – ідеться в дописі.

Зауважується, що маршрут велопробігу було складено так, щоб у підсумку, за допомогою GPS-трекінгу на карті міста утворилось зображення тризуба – Державного Герба України.

Заходи розпочнуться у неділю об 11.00 біля Alberta Legislature Building, де відбудеться невеличкий мітинг. Потім буде проведено ходу. Деталі доступні за посиланням.

Нагадаємо, у середмісті міста Едмонтона відбувся мітинг з вимогою визнати росію державою-терористом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-