СКУ закликав українські громади допомогти створити «Армії Дронів»

СКУ закликав українські громади допомогти створити «Армії Дронів»

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) разом із глобальною ініціативою Президента України UNITED24 закликають усі українські громади та організації світу допомогти створити для захисників України «Армію Дронів».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, що до 31-ї річниці Незалежності України СКУ, у партнерстві з UNITED24,  хоче допомогти Україні у створенні «Армії Дронів», вкрай необхідної на шостому місяці повномасштабної війни.

На зібрані кошти СКУ закупить моделі дронів, на які має запит Міністерство оборони України. Кожен дрон, придбаний на кошти певної громади чи організації, ми позначимо відповідною відзнакою.

Метою акції  є подарувати Україні «Армію Дронів» – реальну підтримку від світового українства. Щоб взяти участь, потрібно скласти пожертву для СКУ на сторінці UniteWithUkraine. Кампанія розпочинається 14 серпня та триватиме до 31 серпня.

Які дрони потребує «Армія Дронів»: UAVTEK Bug Quadcopter вартістю $8750 та UAVTEK Fury Fixed Wing VTOL за $17 500 та Stealth II Quadcopter VTOL за $80 000. Також ми фінансуємо навчання для пілотів, що коштує $2000.

З початку війни СКУ започаткував кампанію UniteWithUkraine, яка на сьогодні зібрала майже 30 мільйонів доларів на потреби захисників України.

Скласти пожертву можна за посиланням.

Нагадаємо, під час проведення Міжнародної конференції з питань відновлення України у Лугано, Швейцарія, Міністерство цифрової трансформації України та Світовий Конґрес Українців (СКУ) підписали меморандум про співпрацю з метою підтримки фандрейзингової платформи United24.

Співпраця включатиме промоцію, спільний фандрейзинг з платформою СКУ UniteWithUkraine та закупівлю дронів, що допоможуть ЗСУ моніторити близько 2 470 км лінії фронту для захисту України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-