Діти з України отримали можливість відвідати музеї та визначні місця Франції

Діти з України отримали можливість відвідати музеї та визначні місця Франції

Фото
Укрінформ
Посольство України започаткувало у рамках партнерських ініціатив перших леді України та Франції цикл екскурсій для українських дітей до музеїв та визначних місць Франції.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Франції.

Так, днями дружина Посла Наталя Омельченко за підтримки французьких партнерів і волонтерів організувала першу поїздку групи українських дітей до Версалю. 

Посольство подякувало за запрошення та теплий прийом очільниці Версальського палацу пані Катрін Пегар і команді Château de Versailles, які подарували дітям незабутні враження.

Зауважується, що у юних гостей також була можливість випробувати перший у Франції україномовний аудіогід, який у квітні минулого року у Версалі запустили Олена Зеленська та Бріжіт Макрон.

У диппредставництві додали, що наступну екскурсію для групи українських дітей до Версальського палацу планується організувати 30 липня (за попереднім записом Lilia Dorundiak Centre Culturel d'Ukraine en France).

Окрема подяка висловлена Telos Impact за логістичне сприяння.

Нагадаємо, під час відзначення національного свята Франції - Дня взяття Бастилії - Ейфелеву вежу підсвітили в кольори українського прапора.

Фото: Посольство України у Франції / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-